Love of Lesbian confinament

Amb l’objectiu de fer més amens els dies de confinament als seus seguidors, la banda Love of Lesbian ha engegat una programació setmanal amb diferents tipus d’activitats culturals. Hi trobareu música, però també receptes de cuina, llibres i converses obertes. Cadascun d’aquests quatre tipus de propostes va a càrrec d’un membre del grup. Totes les sessions es poden seguir en directe a través del seu compte d’Instagram: @loveoflesbian.

 

 

Els dimecres, moment de prendre el cafè amb Jordi Roig

El guitarrista Jordi Roig pren, cada dimecres a les 16 h, un #cafelesbiano amb algú. Una estona per explorar el plaer de la conversa, sense guió previ, parlant d’allò que vagi sorgint sobre la marxa. En la primera sessió, Jordi Roig va prendre un cafè i compartir reflexions amb el seu company de grup, Santi Balmes.

Els dissabtes, gastronomia amb Oriol Bonet

El bateria de Love of Lesbian, Oriol Bonet, es posa davant dels fogons. Cada dissabte a les 19 h, compartirà en directe receptes de cuina senzilles i ràpides de fer. En la primera de les anomenades #RecetasUriginales ha proposat una truita amb ingredients poc convencionals i un entrepà complet.

 

View this post on Instagram

 

Hola confitados! Los sábados a las 19 h. vamos a ir elaborando #RecetasUriginales sencillas y rápidas de hacer con @uri_bonet en un IG Live. Intentaremos que sean para todos. Bon appetit! INGREDIENTES: TORTILLA: – Huevos – Pan – Tomate para untar – Aove – Sal – Cúrcuma, ras al hanut o curry (o cualquier especia que tengáis y os guste) – Ibérico, jamón cocido, queso o cherries. BOCATA: – Unos 120-130 grs de pollo fileteado (pechuga va bien) o tofu por persona. – Aguacate maduro – Mayonesa – Una baguette, panecillo o pan de payés – Aceite picante, Sriracha o tabasco. – Aove – Cilantro (si tenéis y os gusta), o rúcula, o lechuga, o repollo… col china. Preparar con una antelación de unas 6 horas (esto es muy importante para el bocata): ENCURTIDOS Mezclar los siguientes ingredientes en un recipiente: – 1 cucharadita de mostaza – 7 cucharadas de Vinagre de arroz o Vinagre. – 1 cucharada de sal – 1 cucharada de azúcar Y ahora añadir los siguientes ingredientes a la mezcla dentro del recipiente: – Unas tiras muy delgadas de zanahoria. Yo las corto con un pelador de patatas. – Unas rodajas finas de pepino ó calabacín (cantidad e ingrediente al gusto) – Media cebolla ó cebolla morada en juliana – Unas rodajitas de jalapeño, chile o habanero (el que más os guste o tengáis y si os gusta mucho el picante, sino es prescindible. Aquellos que elijáis pollo y si queréis, podéis también sumergir la pechuga a tiras en un recipiente con agua (1/2 litro) y dos cucharadas de sal. Hará que el pollo quede mucho más tierno. A esto se le llama salmuera! Horarios sábado: España: 19 pm México: 12 pm Argentina 15 pm Perú 14 pm Chile 15 pm Colombia 14 pm #QuedateEnCasa

A post shared by Love of Lesbian (@loveoflesbian) on

Els diumenges, lectura amb Santi Balmes

El torn del líder de la banda, Santi Balmes, és els diumenges a les 18.30 h. Amb el nom de #LecturasDesdeLaMadriguera, cada setmana el vocalista i guitarra de Love of Lesbian farà una selecció de textos i els llegirà en veu alta.

Música amb amb Julián Saldarriaga

En una programació feta per Love of Lesbian no hi podia faltar la música. Se n’encarrega Julián Saldarriaga, que habitualment trobeu a la guitarra i cors del grup i que aquests dies prepara una selecció de cançons a mode de banda sonora d’acompanyament en temps de confinament. Cada setmana sota el nom #MusicaConFirmamento però, en aquest cas, sense un horari fix. Cal estar pendent de l’anunci a Instagram.