És la primera participant de l'experiment 'Efímera', una instal·lació situada al terrat de l'Arts Santa Mònica i que permet connectar amb el món de Love of Lesbian mitjançant la realitat virtual La Rosa Mañas fa anys que és seguidora del grup barceloní i l'experiència li ha entusiasmat. ROSA MAÑAS "Es maravilloso, es que... es súper emocionante. Casi que como si pudieras volar. Los puedes tocar, sumergirte en el agua // Como que te acunan, estas como si te estan explicando algo como de niños, algo muy interior." Per fer el vídeo que es veu a través de les ulleres ha calgut un treball molt intens i tecnològic amb la banda. El resultat és pràcticament un curtmetratge que recrea el món de la cançó que Love of Lesbian ha fet especialment per la instal·lació. SANTI BALMES, cantant de Love of Lesbian "Era fer quelcom pensant amb les imatges que anaven acompanyades , cosa que no fem mai, quan fem una cançó fem una cançó i després es fa el videoclip. Això era ja com fer una banda sonora". CARLOS ZORRILLA director del videoclip 'Efímera'0.56 "Hacemos un viaje a lo que podria estar pasando por la cabeza de alguien. Ese miedo del artitsa al folio en blanco, a encontar-se antes de crear una idea". La càpsula 'Efímera' de Love of Lesbian es podrà visitar fins al 4 d'octubre.

L’última cançó de Love of Lesbian només es pot escoltar a l’Arts Santa Mònica. Com si es tractés d’una obra d’art, ‘Efímera’ és una experiència multimèdia que permet als visitants convertir-se en els protagonistes del videoclip de la cançó, vivint una història de cinc minuts acompanyats pels membres del grup.

Pel cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, participar en aquest projecte els ha permès “fer quelcom pensant en les imatges. Quan fem una cançó, fem una cançó, i després es fa el videoclip. Això era com fer una banda sonora”. ‘Efímera’ és més un curtmetratge que un videoclip, i per fer-ho ha calgut fer una complexa producció que ha dirigit Carlos Zorrilla amb l’equip de gravació de la productora Ooh!Virtual.

Les ulleres virtuals es troben dins d’una càpsula que ha dissenyat Paco Lago i que fins el 4 d’octubre estarà instal·lada a la terrassa de l’Arts Santa Mònica.