Què?

El Festival de microteatre Píndoles, que es va haver d’ajornar al mes de juny per culpa de la pandèmia, es farà finalment els dies 4, 5 i 6 de setembre al Castell de Montjuïc. La majoria d’espectacles del certàmen són inèdits, per tant el festival es converteix també en un aparador de les novetats de teatre breu i de proximitat.  Són 20 propostes escèniques, una gran part obres de dramaturgues.

On i quan?

El festival tindrà lloc del 4 al 6 de setembre al castell de Montjuïc i serà gratuït. La programació tindrà tres escenaris de l’exterior del recinte: al pati d’armes, el canó i el pou, que s’han adaptat per garantir les distàncies físiques dels espectadors.

Com?

Cada 3o minuts, i a cadascún dels escenaris s’hi representaran entre dues i tres obres diferents  durant quatre hores seguides cada dia. I atenció, en aquesta sisena edició, l’entrada al festival és gratuïta però caldrà fer reserva prèvia a internet.

Programa

  • Divendres 4 de setembre

’20″‘/ ‘Així et podreixis, Mingo Sales’ / Axial  / ‘De chopping’ / ‘Ingredients per a dues persones’ / ‘La bellesa de l’atzar’ / ‘La tirada poética’ / ‘Porcellana’

  • Dissabte 5 de setembre

‘Ese pájaro no puede estar en esta plaza’ / Guillem Roma / ‘Llum’ / ‘Quan es fa fosc’ / ‘Soren i la Pantoja’ / ‘Tothom hi passa’ / ‘Zoides’

  • Diumenge 6 de setembre

‘Big bang’ / ‘I.A.I.A.’ / ‘La llibreta de la Paula’ / Meritxell Neddermann / ‘Passa la vida’ /
/ ‘Si no ho explico, rebento’ / ‘Verkami per un fill’ / ‘Viva’

Consulteu el programa complet