Què?
El Festival de Jazz de Barcelona 2020 ha hagut d’ajornar el seu programa, però es manté el del DO Jazz Cat al Palau Robert, que serà en “streaming” (en directe i per internet). La cita vol reivindicar amb concerts i trobades amb els artistes la riquesa i la diversitat de l’escena musical a Catalunya.

Quan?
Diumenges 1, 8, 22 i 29 de novembre, des del Palau Robert.

Com?
Els dies indicats, a les 11 h, al canal oficial YouTube de TheProject.

Programa

 • Diumenge 8 de novembre del 2020: Tori Sparks&Calamento

Establerta a casa nostra des de fa anys (el festival la va descobrir al Harlem Jazz Club), la cantant de Chicago Tori Sparks fusiona la música d’arrel dels Estats Units i el flamenc. El seu últim disc és ‘Wait no more’, enregistrat en directe.

 

 • Diumenge 22 de novembre del 2020: Aupa Strings

Els Aupa Strings fusionen ingredients tan diversos com el swing, el soul, Mozart, el rock, el reggae i el blues, de vegades fent versions de peces molt conegudes, de vegades amb composicions originals. Els seus concerts demostren que el quartet de corda convencional és un instrument molt poderós, molt més enllà de la música clàssica.

 

 • Diumenge 29 de novembre del 2020: Joan Mar Sauqué trio

El trompetista gironí Joan Mar Sauqué, que també ha format part de la Sant Andreu Jazz Band, estrena projecte fruit d’un encàrrec d’aquesta sèrie de concerts al Palau Robert. Un trio inèdit: trompeta-contrabaix-guitarra.

 

Històries de la DO
A banda dels concerts, també hi ha xerrades amb artistes. Consulteu el següent programa:

 • Diumenge 8 de novembre, a les 13 h
  Lalo López i Myriam Swanson: Les dones del soul a Catalunya

Lalo López, guitarrista, activista i director musical, i Myriam Swanson, una de les veus d’I’m A Soul Woman, parlaran de la gènesi d’aquest espectacle i del llegat de les grans dones del soul vistes des de l’escena catalana.

 • Diumenge 24 de novembre, 19 h
  Joan Chamorro: La Sant Andreu Jazz Band, 15 anys de passió jazzística

Joan Chamorro, incansable director i promotor de la Sant Andreu Jazz Band, recordarà el naixement i el llarg camí que ha portat la “big band” barcelonina a ser fins i tot referència per tòtems del jazz com ara Wynton Marsalis.

 • Diumenge 29 de novembre, 13 h
  Carolina Alabau i Èlia Bastida: L’art del duo

La pianista i cantant Carolina Alabau i la violinista, saxo tenor i també vocalista Èlia Bastida han unit forces en un dels formats més exigents de la música: el duo. En aquesta xerrada coneixerem una mica més en detall el procés que les ha portat fins a aquest duo.