festival suncine 2020

Què?
Un any més comença una nova edició del SUNCINE, el Festival Internacional de Cine de Medi Ambient, que convida a repensar la relació dels humans amb la natura i amb el planeta.
Aquest any els continguts arriben molt fàcilment fins allà on us vagi bé, amb una aplicació pròpia que es pots instal·lar en qualsevol dispositiu mòbil des de la mateixa web del festival, també ho podeu seguir a betevé. S’HAN CANCEL·LAT TOTES LES SESSIONS PRESENCIALS. Aquí us ho expliquem tot.

Quan?
Del dimecres 4 al dijous 12 de novembre del 2020

On?
Aquest any betevé es converteix en una pantalla més del certàmen on podreu veure del 4 al 12 de novembre, una selecció de curtmetratges d’estrena, a les 19 h, i dues sessions de la nit a les 22.15 h els dies 4 i 11 de novembre. A consqüència de les noves mesures s’han cancel·lat les sessions presencials del SUNCINE als Cinemes Girona i l’Institut Francès.

SUNCINE 2020

betevé, amb el Suncine

Es passarà a diari una selecció dels millors curts del Festival de Cinema del Medi Ambient. A la part inferior podreu trobar tot el programa.

Una selecció del que podreu veure a betevé

Dimecres 4 de novembre a les 22.15 h

‘Rema por tu planeta’ /Sabina Hourcade et Lucie Francini / (2019) França 52’

Els surfistes són testimonis de la fragilitat de l’oceà i de la catastròfica degradació de l’entorn. Durant la tardor del 2018, a Biarritz, un petit grup de persones es va inspirar en les marxes pel canvi climàtic per trobar-se i fer accions, durant 10 mesos, sense interrupcions en una mobilització anomenada Paddle for your Planet.

 

‘Su vida en tus manos’, amb la presència de Nuria Gago. Núria Gago. 2020. Espanya. 7 ‘

‘Akashinga, the braves ones’. Maria Wilhem. 2020. USA. 14’


Cinemes Girona (Carrer de Girona, 173)

  • Dissabte 7 de novembre, 19 h: ‘The animal people’. Henry Hennelly, Casey Suchan. 2019. USA. 97 ‘

 

  • Diumenge 8 de novembre, 19 h: ‘Rebuilding paradise’. Ron Howard. 2020. USA. 90’