calendari advent 2022

Compte enrere per Nadal! Et presentem el calendari d’advent 2022 de betevé! Des de l’1 de desembre i fins al 25 de desembre (inclòs) podràs descobrir una activitat nadalenca cada dia. Juga, descobreix, cuina, fes treballs manuals, aprèn cançons, llibres o pel·lícules durant aquests dies, un calendari d’advent per a nens, amb propostes per a petits i grans, sobretot pensades per fer a casa, però també per conèixer alguns racons de Barcelona.

Així podràs comptar els dies que falten perquè arribi el Nadal 2022!

Com funciona el calendari d’advent de betevé?

Com tots els calendaris d’advent, cada dia que passa fins Nadal, pots obrir-ne una finestra i posar-te a prova amb una proposta, treballs manuals, joc, activitat, recepta i molt més! Ara bé, el calendari de betevé té una característica especial i és que podràs tornar a recuperar sempre les activitats nadalenques dels dies anteriors, per si durant les vacances i les festes vols posar en pràctica alguna de les idees.

I per anar fent boca… et revelem alguns continguts que trobaràs aquí en els propers dies: decoracions de Nadal, jocs de taula per a nens, refranys i frases nadalenques, pel·lícules i sèries per a aquest Nadal, llibres per a nens, com fer galetes… Si vols veure’n més, hauràs de venir cada dia al calendari d’advent i obrir-ne una finestra. Per acabar, no t’oblidis de compartir-lo amb els teus amics i familiars per posar-vos a prova amb el repte de cada dia!