L’Eva i la Bruna preparen una festa per a tothom, però el Pepe no apareix. La Bruna va darrere del Carlos, i el Jorge darrere de l’Alicia, que beu insistentment. Quan l’Alicia i el Carlos creuen mirades, la Claudia es posa al mig. La Claudia, encoratjada per la seva nova relació amb l’Andrei, tracta d’esbrinar l’interès del Carlos per a la Bruna. Tot i que el Carlos nega tenir cap interès, la Claudia, recelosa, la droga i la tanca al bany.

El Pepe descobreix que l’Alicia és qui suplirà la seva feina, però l’Alicia se sincera confessant que no vol treballar per a l’Andrei. La seva relació amb el Jorge es tensa, ell li demana explicacions que l’Alicia no sap, o no vol donar.

L’Eva s’emborratxa i la Bruna força acabar al pis del Carlos, que la rebutja. L’Alicia s’escapa per veure al Carlos, però l’Eva interromp el moment i, en un acte impulsiu, l’Alicia decideix marxar amb ella a Madrid al dia següent. Per sorpresa de l’Eva, l’Alicia no és la única que s’aventura a marxar amb ella, també el Pepe.

Dues setmanes més tard, el Carlos haurà de viatjar a Madrid per a la promoció de la seva nova novel·la, on es troben l’Eva, el Pepe i l’Alicia.