Sónar 2022

El Sónar 2022 ha ampliat i completat el seu cartell, amb més de 30 noms nous d’artistes dels cinc continents. Destaquen Niño de Elche, que presentarà el projecte ‘Concert de músika festera’ al costat d’Ylia i els 40 músics de la Banda La Valenciana; Maria Arnal i Marcel Bagés, que reinterpretaran el seu últim disc, ‘Clamor’, al costat d’un cor de veus samplejades per intel·ligència artificial, i la cantant i activista LGTBI Samantha Hudson, que debutarà amb un xou nou. També hi participaran multitud de DJ nacionals com AWWZ, Albal b2b Rocío o Umami b2b CRKS290, entre d’altres, que amenitzaran el festival en la seva vessant més festiva.

El Sónar aposta, a més, per la música de ball, amb figures consagrades i emergents, com l’angolesa portuguesa Pongo, els sud-africans Scorpion Kings, l’australià Partiboi69, la neozelandesa Lady Shaka o els asiàtics britànics Yung Singh b2b SUCHI.

Niño de Elche torna al Sónar

Niño de Elche torna al Sónar 2022 amb l’estrena d’una peça inèdita acompanyat d’Ylia i la Banda La Valenciana. Un xou titulat ‘Concert de músika festera’, en el qual disposarà de més de 40 músics per agrupar màquines sobre l’escenari i reinterpretar el so propi de les festes populars amb una posada en escena mai abans vista al festival.

Samantha Hudson s’estrena al Sónar 2022

La cantant, actriu, performer i activista LGTBIQ+ Samantha Hudson debutarà al festival amb un nou xou en viu especialment dissenyat per al Sónar i que promet ser tan radical com espectacular. No hi faltaran els seus grans èxits i les cançons de ‘Liquidación total’, el seu últim treball.

Maria Arnal, Marcel Bages i 40 veus artificials

Maria Arnal i Marcel Bagés presenten ‘Hiperutopia’, una manifestació del seu últim disc, ‘Clamor’, en un remix especialment preparat per al Sónar i en el qual es potenciarà l’experimentació vocal incorporant tant la intel·ligència artificial com diversos coristes a l’espectacle.

Sónar 2022: The Chemical Brothers, C. Tangana, Moderat…

La 29a edició del Sónar 2022 tornarà a celebrar-se en les seves dates i ubicacions habituals: 16, 17 i 18 de juny als recintes firals de Montjuïc i Gran Via. Aquesta edició presentarà més de 100 xous, entre els quals destaquen les noves propostes en directe de The Chemical Brothers, The Blaze, Moderat, C. Tangana, Arca, Eric Prydz, Headie One, Morad, Bonobo, Nathy Peluso, Overmono i els DJ sets de figures com Charlotte de Witte i Helena Hauff.