Artista de Lleida resident a Barcelona Josyllo sintetitza tots el codis i estètiques d’una nova generació urbana en un segon disc publicat a finals d’any amb el nom de “La vorágine“. Un treball gravat amb 7ty, productor i cantant del gènere hyperpop. L’artista ha passat pel ‘Territori Groupie‘ per explicar-nos el seu missatge d’inclusió social del col·lectiu LGTBIQA+ i per interpretar-nos-en quatre temes en directe:

  • ‘Asegurá’
  • ‘Malos sueños’
  • ‘K tu kiere’
  • ‘Miro al cielo’

“La vorágine”

L’octubre del 2023 va grava “La vorágine”, l’àlbum que considera més representatiu de la seva música i el que, segons l’artista, projecta fidelment la seva vida personal. Són set temes escrits “des del dolor, la malenconia i la tristesa de la soledat i el pas del temps”, i en què els ritmes urbans i flamencs són més presents que en els seus altres treballs. Aquest projecte va guanyar un dels ajuts per a artistes alternatius de Barcelona, promoguts per Paral·lel 62. Per Josyllo, aquest àlbum l’encamina una mica més fins on ell vol arribar.

Els inicis de Josyllo

Bernardo José García Sillero, Josyllo o La Josy, es va donar a conèixer el 2021 amb la preparació del treball “Intro al perreo“, també gravat amb el seu actual productor 7ty. L’àlbum es va publicar finalment el juny del 2022. Inclou des de ritmes flamencs inspirats en les seves arrels fins a “sad reggetons”, passant per estils com “dembow” dominicà o el funk carioca.