L’Auditori inicia el Festival Llums d’Antiga, una cita que ens permetrà gaudir, fins al 16 de febrer, d’una intensa activitat musical en diferents esglésies i capelles de la ciutat de Barcelona.

Tots els concerts

 

Dimarts, 5 de febrer
(Església de Sant Just i Pastor)

Juan de la Rubia

L’organista Juan de la Rubia i el recitador Manuel Forcano recreen una vetllada als jardins de Versalles amb Lluís XIV.

 

Dijous, 7 de febrer

(Sala 2 Oriol Martorell, L’Auditori)

Núria Rial & Accademia del Piacere. Sebastian Duron: ‘Muera Cupido’

El gambista Fahmi Alqhai i l’Academia del Piaccere amb la soprano Núria Rial, uniran els seus talents musicals per donar nova vida a una selecta col·lecció d’àries de les obres escèniques de Durón, dedicades a l’amor.

Divendres, 8 de febrer

(Capella de Santa Àgata)

Jean Rondeau

Jean Rondeau visita per segona vegada la temporada d’Antiga a L’Auditori de Barcelona. Rondeau abordaràel repertori de François Couperin, un dels mestres de la composició per a clavicèmbal.

Diumenge, 10 de febrer

(Capella de Santa Àgata)

Justin Taylor: ‘La Famille Forqueray’

Justin Taylor és el nou fenomen del clavicèmbal. Amb només 23 anys, ja ha estat guanyador de la prestigiosa International Musica Antiqua Harpsichord Competition de Bruges. Els Forqueray van ser una família de músics francesos dels segles XVII i XVIII i Taylor oferirà un concert sobre la relació entre el pare i el fill.

Dimarts, 12 de febrer

(Santa Maria del Pi)

Vox Luminis: ‘The Reformation’

Vox Luminis, un dels conjunts vocals més importants d’Europa, presenta un programa per descobrir l’impacte que el pensament de Luter va tenir sobre la música.

Dijous, 14 de febrer

(Capella de Santa Àgata)

Lina Tur i Kenneth Weis. Elisabeth Jacquet de La Guerre

Lina Tur, una de les violinistes més interessants de la seva generació acompanyada per la clavecinista Kenneth Weiss realitzarant, fa un repertori sobre la compositora francesa Élisabeth Jacquet de La Guerre. Nascuda el 1665, va ser una nena prodigi del teclat, fet que li va donar entrada a la cort del rei Lluís XIV, sota el patronatge del qual es mantingué fins al final de la seva vida.

Dissabte, 16 de febrer

(Basílica de Sant Just i Sant Pastor)

Alternative History. Josquin Desprez: ‘A secret history’

El conjunt Alternative History, liderat pel cantant John Potter, proposa un repertori amb música de Josquin Desprez, de la qual Martí Luter era un gran admirador.