El ‘Subúrbia’ d’aquesta semana el comencem amb Work, el nou single dels nordamericans Foxygen, l’EP debut de la canadenca Ivy Mairi titolat Polarity i que inclou el hitasso Strange Love així com bandes que segur no conéixes com els Tungz o els Teeers.
Paradeta francòfona amb els Fille à Papa des de París, o l’Angèle, des de Bèlgica i el seu extraordinari Balance ton Quoi inclòs al seu álbum debut. Us recomanem també Lux Prima, el treball conjunt signat per la líder dels Yeah Yeah Yeahs, Karen O i el fundador de bandes com Gnarls Barkley o Broken Bells i productor de Gorillaz o Red Hot Chilly Peppers entre d’altres, el Danger Mouse.
També fem una aturada a la primera part del nou llarga durada dels TR/ST i la seva propera visita a Barcelona. Remixes dels DJDS pels Interpol, del Weiss pel Claptone i el Kele Okereke dels Bloc Party o del Jason Nevins pel Prince.

A la segona part del programa, nou single del PUTOCHINOMARICÓN, un altre hit mil.lènial que et tornarà turuleta, també nou avenç del proper llarga durarada del Petit de Cal Eril, altre nou single dels Hidrogenesse, aquest cop amb La Terremoto de Alcorcón a un track titolat Lloreír i fem una parada a la figura extraordinària de la Stevie Nicks i la seva influencia a artistes com la Jenny Lewis o la Fabiana Palladino.

Escolteu el programa sencer aquí: