Zoo de Barcelona entrada

(Agències/Redacció) El Zoo de Barcelona oferirà l’entrada gratuïta als avis, tiets i padrins que acompanyin un infant els dies 21 i 22 de desembre, dies en què celebrarà el Dia del Cangur. Durant aquests dos dies s’oferirà una activitat familiar per conèixer millor els cangurs del Zoo i “la seva situació a la natura”, segons explica Barcelona Serveis Municipals (BSM).

Programació nadalenca

A més, des d’aquest dimecres i durant les festes de Nadal, es programaran esdeveniments per a famílies com Els follets del Zoo, una activitat educativa teatralizada per fomentar la preservació de la natura. S’instal·larà al recinte el ‘Racó dels bons propòsits’, on els nens podran deixar la carta als Reis d’Orient i podran escriure les seves intencions per al 2024; i el 29 de desembre s’organitzarà el taller de manualitats amb materials reciclats Animals reciclats.

El Zoo també ha programat tres casals per a infants d’entre 5 i 14 anys entre el 21 de desembre i el 5 de gener; els educadors faran cagar el tió el 24 de desembre a l’espai plaça de la Dama del Paraigua.