Viseres, màniga curta i molta paciència. Aquests han estat els únics requisits per amenitzar l’espera dels corredors de La Vuelta. També hi havia turistes desorientats acabats d’aterrar a Barcelona que, aprofitant que es tractava d’un esdeveniment esportiu important s’hi han quedat.

Cap al migdia, els assistents han començat a situar-se a prop de la línia de meta per captar la foto de l’arribada. La Pilar Fernández hi era des de les 13.30 h amb el seu fill i el seu marit que “és molt aficinat al ciclisme”. D’altres com el Sebastià Martí s’estimen més “veure la cursa des d’una pujada perquè des de la línia de meta no es veu res“. Per al seu nét, de tan sols sis anys, era la primera Vuelta que veia i ha estat ben entretingut amb els xiulets i les banderoles que repartien les hostesses al públic.

El Pascual Benito és ja un veterà a viure en directe els esdeveniments esportius que passen per Barcelona. Assegura que la cursa d’enguany l’ha viscuda “més intensament” perquè és molt seguidor de Purito i Valverde i, a més, perquè a la de fa 13 anys no va veure res amb tots els paraigua.

El ciclista de Parets del Vallès Purito ha estat el més aclamat pel públic. Mentre la gent cridava el seu nom ha abandonat el recorregut. El català és manté líder en la competició, tot i haver quedat segon en la novena etapa.