Els veïns del Fort Pienc fa temps que demanen millorar les connexions del barri amb servei públic, especialment amb els centres de salut. Molts usuaris ja van preferir ser assignats al CAP Marina perquè el de Roger de Flor els quedava lluny. Un cop tancat, tenen el mateix problema amb el CAP Passeig Sant Joan, la distància. Per això han presentat una proposta per allargar el recorregut del bus 54, amb dues parades més en cada sentit, cosa que no causaria gaire retard en la línia.

Una parada del 54 davant del CAP

L’objectiu és facilitar l’accés dels antics usuaris del CAP Marina a l’equipament del passeig de Sant Joan, ja que actualment no disposen de  transport públic. Des de l’associació de veïns asseguren que hi ha molts veïns d’edat avançada i això els podria donar més autonomia per anar al CAP sense haver de dependre de ningú ni haver de pagar taxis cada vegada.

Més recorregut amb inici i final a L’Auditori

La proposta és que el 54 baixi pel carrer de Bailèn o pel passeig de Sant Joan i vagi per Casp fins a Lepant. L’inici i final el situen a L’Auditori, que també fa temps que demana una millora de la connectivitat. De tornada, proposen que pugi pel passeig de Sant Joan i pari just davant del CAP, on ja hi ha una marquesina.

Una despesa assumible

Primer van pensar en un Bus del Barri, però conscients de la despesa que significa crear una línia nova, van estudiar alternatives. Aquesta és la que han considerat més viable i fàcil d’implementar sense que suposi una gran despesa per a TMB. La proposta ja l’han traslladada a l’Ajuntament a través del districte de l’Eixample i ja està sobre la taula de TMB.