PAULO KERGUETEN "No sabemos qué es. Hay la palabra Viena y la asocias con la cadena que hay en Barcelona de fast food." MARÍA TERESA FERNÁNDEZ "Es un concurso artístico de una orquestra musical de Viena." El monument de sorra que s'està construint a la platja de la Barceloneta està generant molta curiositat entre els qui s'hi acosten. Són moltes les teories, però només és una l'explicació correcta: l'objectiu de l'escultura és promocionar el turisme musical a la ciutat de Viena. BENNO LINDOM, organitzador de la iniciativa "Viena no és només un lloc de música clàssica, sinó que també és un indret conegut per la música moderna i és per això que ens estem presentant aquí a Barcelona per dir: 'Ei, veniu a Viena'." Per fer realitat aquesta campanya promocional calen més de 800 hores de treball i gairebé 200 tones de sorra. L'Aaron és un dels quatre artistes que treballen en aquest monument de sorra. Hi dediquen més de 10 hores al dia a donar forma a aquesta peculiar orquestra filharmònica. L'escultura s'inaugurarà el proper divendres i es podrà visitar durant una setmana. El punt final d'aquesta iniciativa promocional es posarà el dia 7 amb un festival de música gratuït. Us ho ha explicat des de la platja de la Barceloneta, Verònica Rama.

L’escultura de sorra és part de la promoció que està fent l’Oficina de Turisme de Viena a Barcelona, igual com ja es va fer a les ciutats de Londres i París i que més endavant també es farà a Milà.  La finalitat de l’escultura és que els visitants la puguin contemplar ajaguts en unes gandules a la platja, mentre escolten música clàssica vienesa.

A més, el dia 7 de juny, entre les 17 i les 23 hores, es farà el festival Sound in The Sand,  com a mostra representativa de l’escena de club de la capital d’Àustria amb els discjòqueis DEF Mike, Marc Maya, Tuccillo i Soul Minority. Els concerts seran gratuïts.