Des de Romania, la dona va conèixer algú a través de les xarxes socials que es va comprometre amb ella i es va oferir per buscar-li una feina al nostre país. La jove va viatjar a Barcelona i, encara que en un principi es va negar a prostituir-se, el mateix home que la va enganyar la va tancar en un pis de Badalona durant un parell de setmanes.

La víctima va patir agressions i amenaces i, finalment, la va obligar a exercir la prostitució a carreteres i en un club durant 12 hores diàries, La jove va aconseguir escapar i denunciar-ho als Mossos d’Esquadra, però més tard va ser explotada de nou per dos dels proxenetes, ara detinguts. La Policia també ha detingut l’home que en un principi la va enganyar i forçar a prostuir-se, que tenia a més una ordre d’ingrés a presó per furt.

La investigació, que va començar el passat mes de maig  amb una informació anònima que va rebre la Policia al seu web, continua oberta per indentificar quin era el club on la víctima i altres dones exercien la prostitució, així com la possible partipació de dos persones més en els fets.