En el blog Denunciacolectiva29m, l’Acampada de Barcelona insta a aportar el seu testimoni els manifestants ferits o les persones que van viure les càrregues policials i el llançament de pilotes de goma o gasos lacrimògens per part dels Mossos d’Esquadra el 29 de març, dia en què es va celebrar la vaga general i la manifestació en contra de la reforma laboral. Els membres del moviment estan donant a conèxier el bloc mitjançant les xarxes socials i desenes de persones ja hi han aportat el seu testimoni.

En el comunicat d’obertura del blog, els “indignats” expressen la seva preocupació per l’ús de bales de goma amb nuclis d’acer disparades contra manifestants en la jornada de vaga i també pel llançament de gasos lacrimògens que, segons la seva opinió, podien haver provocat “un episodi perillós d’allau”.

Els “indignats” també rebutgen que el delicte de terrorisme s’ampliï als actes contra el mobiliari urbà i són especialment crítics amb l’intent del Departament d’Interior de regular el dret de reunió, amb una nova normativa sobre manifestacions. El comunicat afirma que els “indignats” no accepten “aquesta política de repressió, ni la instauració del que sembla ja un estat d’excepció, ni l’exercici de manipulació que es fa des d’algunes editorials o mitjans de comunicació per criminalitzar la nostra capacitat de resistència”.

El blog recull alguns testimonis de persones que afirmen que van ser colpejades amb porres per la policia i que van veure els Mossos d’Esquadra disparar a la cara dels manifestants amb els nous fusells de bales de cautxú de precisió. També asseguren que alguns furgons policials van atropellar vianants.

El moviment 15-M també va obrir un blog per presentar una querella col·lectiva per les càrregues policials del 27 de maig a la plaça de Catalunya de Barcelona, fet que va motivar una investigació (posteriorment arxivada) en què van estar imputats el director dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat, i l’extinenta d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Assumpta Escarp.