Un a un en Pepe col·loca els 1.800 clavells i lliris que decoraran el pas de Jesús a la processó de demà, Divendres Sant. Fa 34 anys que ajuda en els preparatius. PEPE CARDOSO "Trabajo... baldado! La borriquita también tengo que montar. Antes era todo purpurina lo que ponía hasta que un dia lo cambiaron y ahora es pan de oro lo que tiene" A l'església de Sant Agustí ja ho tenen quasi tot a punt per demà. Aquest any, a més, és especial per a ells perquè celebren el 50è aniversari de la germandat. GUADALUPE PAREJA "Hemos tenido mucho trabajo, hemos tenido que limpiarlo todo, poner las flores, cortarlas, limpiar las jarras, las baras, poner las banderas... " JOAQUIN BENÍTEZ, Germandat de Jesús del Gran Poder i Maria Santíssima de l'Esperança Estamos ultimando de colocar todas las flores, ya queda muy poca cosa por hacer, prácticamente ultimar el tema de las flores porque todo lo otro ya está todo. Llevamos prácticamente desde medianos de enero trabajando" I el toc final, el canvi de la corona de la Mare de Déu. JOSEFINA MORALES "Es una satisfacción muy grande, yo voy muy cansada pero cuando llego aquí se me quita todo el cansancio de lo que me entra, una satisfacción muy grande muy grande muy grande" La processó sortirà demà a les 5 de la tarda i durarà més de sis hores.

Treballen des de mitjan gener però els clavells i els lliris -1.580 per a la Mare de Déu i 1.800 per a Jesús– són quasi els últims elements que es posen als passos de la Mare de Déu i del Senyor, situats a l’església de Sant Agustí. La Guadalupe Pareja explica que han tingut molta feina per “netejar-ho tot, posar les flors, tallar-les“, però és una tasca agraïda i els voluntaris s’han emocionat quan han canviat la corona a la Mare de Déu.

Enguany la confraria celebra el 50è aniversari -es va fundar el 3 d’abril de 1955- i també ha aprofitat per canviar els faldons dels passos. La processó, que comptarà amb la participació d’unes 200 persones, sortirà divendres a les cinc de la tarda i durarà més de sis hores.