La Guàrdia Urbana ha detingut tres persones per un robatori amb força en una botiga al barri de la Guineueta. Segons ha explicat la policia local a través d’una piulada, els lladres han trencat la porta de vidre que dona accés al comerç i, en ser descoberts, un d’ells ha amenaçat el vigilant violentament amb una navalla.

Últims robatoris amb violència

A finals d’any, els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes com a presumptes autors de diversos robatoris violents en establiments comercials de Barcelona. Els dos arrestats —que van entrar a la presó— acumulaven més d’una quarantena de detencions per fets similars i delictes contra el patrimoni. També aquest mes de gener, la Guàrdia Urbana va detenir dues persones per forçar un local de l’Eixample amb una tapa de clavegueram.

Darrerament també s’han fet 25 detencions en una operació amb drons contra els robatoris a pisos a les Tres Torres. A més, 30 persones més han estat arrestades per cometre robatoris violents de mòbils i carteres i per robar a gent gran amb l’abraçada amorosa i l’”scalping”.