Saül Gordillo
Foto: Pol Solà (ACN)

(ACN) L’exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, no té oberta cap denúncia ni hi ha “cap indici” que tingués una conducta abusiva durant els seus anys al capdavant de l’emissora pública. Així ho conclou una investigació interna que ha dut a terme la ràdio les últimes setmanes a propòsit de les denúncies per agressió sexual contra el periodista que es van fer públiques a finals de desembre.

L’actual director de l’emissora, Jordi Borda, ha donat aquests detalls quan li han preguntat per la qüestió al Parlament. Borda ha manifestat que tant Catalunya Ràdio com la CCMA estan “compromeses” amb el fet de tenir un entorn laboral segur i amb “l’acompanyament, suport i protecció a les víctimes, si algun dia se’n produïssin” dins dels mitjans públics.

Gordillo diu que no va fer res il·legal

Gordillo ha declarat aquest dijous al jutjat que investiga el cas i ha afirmat que les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca Apolo deixen clar que ell no va fer “res il·legal” amb la periodista que el va denunciar per tocaments no consentits. L’explicació contrasta amb la de la denunciant, que ha ratificat la seva versió inicial dels fets, afirmant que ella no va consentir els tocaments que li va fer el seu cap durant la festa posterior al sopar de Nadal de l’empresa, l’1 de desembre.