SÒNIA RECASENS, tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació "Mercat de Mercats, per tant, neix com aquest espai d'impuls de comerç que especialment ho concentrem en els mercats perquè estem convençuts que els mercats fan aquest pols comercial que necessitem. Aquesta activitat econòmica que necessitem en tot el barri."

La fira se celebrarà a l’avinguda de la Catedral i a l’avinguda de Francesc Cambó. Enguany hi participaran 38 paradistes de diversos mercats de Barcelona, 51 productors de proximitat i una vintena de cellers de vins i caves de Catalunya.

El certamen incorporarà una aula gastronòmica amb què alguns dels cuiners catalans de més renom com Nandu Jubany o Eduard Soley, faran tallers i sessions en què ensenyaran la manipulació i l’elaboració de plats de cuina tradicional catalana. L’any passat van visitar la fira més de 230.000 persones, una xifra que es vol superar en aquesta edició.

El Mercat de Mercats està organitzat per l’Institut Municipal de Mercats i pretén potenciar el comerç de proximitat i els productes del país.