És una de les poques conseqüències del temporal d'aquesta nit. Troncs i brossa que el mar ha arrossegat fins a la sorra. De fet, el matí a les platges de la ciutat ha estat de total normalitat. Els poc més de 8 litres per metre quadrat que han caigut en alguns punts no han estat un impediment per poder fer exercici a l'aire lliure. MONTSE BARÓ "Ves a la platja, al mar, carrega't d'energia i te'n tornes a casa i el gimnàs un altre dia serà" Tot i que es manté el pla municipal d'onatge i vent i la bandera vermella continua hissada, molts surfistes han desafiat les onades. Fins i tot, les clarianes n'han sorprès més d'un. RAMON SILVA "No me he puesto crema protectora y ahora voy al coche a ponerme porqué ha salido el sol contra todo pronoóstico" "Finalment el temporal no ha estat tan intens com s'esperava. Tot i això, Protecció Civil manté activat el Pla Inunca per la previsió de mala mar i pluja intensa" Unes pluges que tampoc no han deixat grans estralls al centre de la ciutat. FULGENCIA ROMERO "Salimos de casa, cojemos el periódico del día anterior, limpiamos el banco y nos sentamos" Els paraigües, doncs, plegats. I no han estat necessaris els impermeables. Un dia per continuar amb els plans dels caps de setmana. PILAR RAVENTÓS "Hubo previsión de muchas lluvias, pero se ha levantado un día bueno para pasear con los perros" El que sí que s'ha anul·lat per les previsions de pluja ha estat la celebració aquí, a l'Arc del Triomf, del 140 aniversari de la Creu Roja. Però no ha estat l'única cancelació. El Barcelona Jazz Weekend, que se celebrava a l'aire lliure aquest cap de setmana, també s'ha ajornat per l'avís de temporal.

El temporal de pluges i vent ha tingut greus afectacions, sobretot, a les comarques de Tarragona i centre de Catalunya. A Barcelona i la regió metropolitana no hi ha hagut cap dany de gran importància. Els barcelonins han gaudit d’un dia poc plujós, amb núvols i clarianes intermitents.

Tot i això, el consistori manté activat el pla municipal per onatge i vent i la bandera vermella hissada a les platges de la ciutat. A la vegada, Protecció Civil també manté activat el Pla Inuncat per la previsió de mala mar i pluja intensa a tot Catalunya.