L'Isidre Gutiérrez arriba a una de les trobades que organitza l'ONG T'acompanyem, que va fundar per ajudar, socialment i laboralment, persones a l'atur. Ell és professor de secundària, però l'any 2009, quan la crisi ja havia començat, va decidir que havia de fer una tasca social. ISIDRE GUTIÉRREZ, coordinador de T'acompanyem "A més de feina, el que ens interessa, també, és que aquestes persones es trobin a gust perquè en aquest moment ells se senten culpables de la situació en què es troben. Hi ha persones de 18 a 60 anys, persones casades, amb fills, amb problemes d'hipoteques i que fa, potser, dos o tres anys que estan sense feina." T'acompanyem ha atès 700 persones des que es va posar en marxa. El projecte ha anat creixent i consolidant-se, fins a disposar d'una seu estable a l'hotel d'entitats de la Pau des de principis d'any. A més, ara l'Isidre no treballa sol, té cinc voluntaris que l'ajuden a preparar els tallers que organitzen i que tenen un tret diferencial per atreure els participants. DANIEL BENACH, usuari "En la clase, en el instituto, en la sala eres uno más y aquí no eres un número, eres Dani o eres Pilar o eres Juan o eres Pedro. Ése es el trato que te hace quedarte. Yo estoy trabajando y sigo viniendo cuando puedo." L'esperit altruista d'ajudar els altres és el que fa tirar endavant l'Isidre. ISIDRE GUTIÉRREZ, coordinador de T'acompanyem "Una satisfacció personal. Veig que hi ha gent que ho necessita, que has d'estar al seu costat i que, personalment, és molt enriquidor. Almenys per a mi, però t'ha d'agradar. Si no t'agrada, millor que pleguis i vagis cap a un altre costat." El proper projecte que té entre mans és la primera jornada de treball i crisi, que ha organitzat el 19 de setembre a l'espai Alchemika.

Classes de suport per a joves que volen accedir a un grau mitjà, teràpies de grup per a persones sense feina, tallers de risoteràpia, coaching, són algunes de les activitats que organitzen. Fins al moment, T”acompanyem ha atès 700 persones sense feina.
El projecte el va engegar l’Isidre en solitari fa cinc anys, però s’hi han anat sumant altres persones i a dia d’avui té cinc voluntaris que l’ajuden a tirar-lo endavant. Una de les darreres inciatives que estan preparant és la primera Jornada de treball i crisi, que han organitzat el 19 de setembre a l’espai Alchemika.