És la tercera vegada que els veïns, membres de l'Associació 500x20 i de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca eviten el desnonament de la família del Kamram. Avui la comissió judicial els ha donat una pròrroga de 15 dies perquè trobin una solució al problema. Fonts municipals han assegurat que no s'haurien quedat al carrer perquè tenien mobilitzat el centre d'urgències social per oferir a la família un habitatge d'emergència. Protocol que s'ha desactivat en posposar-se el desnonament. Els afectats han rebut dues ofertes de pisos de lloguer de CatalunyaCaixa que han rebutjat. VANESA LÓPEZ "No se puede vivir, es un bajo con una sola ventana, mucha humedad y mal, tengo dos niños pequeños." Després la concentració s'ha desplaçat fins a aquest edifici, on denuncien que hi ha pisos buits. ANTONI TALLADA portaveu de l'Associació 500x20 "Hem vingut aquí per assenyalar que hi ha molts pisos buits i els emplacem que posin lloguer social." La protesta ha finalitzat a la seu del districte.

Els afectats són una parella a l’atur amb dos fills, un de set i un altre de dos anys i mig, que des de fa un parell d’anys no paguen el lloguer del pis, de 550 euros. Es queixen que amb el PIRMI, l’única prestació que perceben, no poden fer front a totes les despeses.

El d’aquest dimecres és el tercer avís de desnonament que reben per no fer front a aquest pagament. En tot els casos la pressió social de veïns, l’Associació 500×20 i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha aconseguit evitar-ne l’execució. Ara disposen d’un marge de 15 dies per trobar una solució a la situació en què es troben.