consellera Anna Simó

La consellera d’Educació ha defensat el contingut de la carta enviada a les famílies per demanar-los “fer pinya” i que acompanyin els infants en l’estudi i l’ús de dispositius digitals. En declaracions a ‘Els matins’, de TV3, Anna Simó, ha assegurat que “no ha de rectificar res” i ha defensat el seu dret a adreçar-se a les famílies per demanar “confiança” en els docents.

Així ha respost la consellera a l’aFFaC, l’entitat que engloba les associacions de famílies, que aquest dijous van mostrar la seva indignació per “la manca d’autocrítica de la consellera” després dels mals resultats de PISA. Les famílies lamenten que se’ls demani acompanyar l’estudi dels alumnes després d’anys “de menystenir i ignorar” les seves propostes en qüestions com la segregació escolar o l’escola inclusiva.

També en clau PISA, la consellera ha confirmat que entre gener i febrer, Educació enviarà als centres educatius, les instruccions amb els objectius acadèmics que han d’assolir cada curs. Una novetat que Simó ha avançat en una entrevista a ‘El Periódico’ aquest dijous.