XAVIER MORÓN vicesecretari general del sindicat SAPOL "No sabem a què és degut ja que hi havia unes imatges clares del que va succeir. No ho entenem. A mi només em fa pensar una cosa: les pressions que hi pugui haver al darrere. Nosaltres des del sindicat SAPOL veiem que se'ns titlla directament de tenir impunitat policial, però aquí s'ha vist clarament la impunitat del senyor Garganté."

Els representants del SAPOL han rebut “sorpresos” el desenllaç del judici per coaccions contra Josep Garganté. “No sabem per quin motiu, no ho entenem”, ha afirmat el vicesecretari general del sindicat, Xavier Morón. Els policies defensen que hi havia “imatges clares del que va succeir” que reforçaven la seva acusació sobre el regidor de la CUP. També asseguren que si el metge ha dit en el judici que no volia seguir amb el procés, ha estat per “les pressions que hi pugui haver al darrere”.

El càrrec sindical Xavier Morón ha lamentat que sovint “se’ns titlla directament de tenir impunitat policial” i creu que, en aquest cas, s’ha constatat que qui ha actuat amb impunitat ha estat “el senyor Garganté”.