(ACN) La Salle Bonanova ha suspès algunes de les activitats extraescolars i de piscina que es fan al poliesportiu del centre pel desallotjament d’El Kubo i la Ruïna i, durant aquelles hores, els alumnes romandran a l’escola. La direcció del centre també recomana anar a l’escola en transport públic i ha adreçat una comunicació a la comunitat educativa en què informa que l’acció està prevista per a primera hora del matí i afectarà el funcionament habitual del dia.

Accessos tancats a Sant Joan de la Salle

El carrer de Sant Joan de la Salle quedarà tancat des de primera hora del matí i no serà possible circular-hi ni arribar a l’aparcament del poliesportiu. Per adaptar-se a la situació, la direcció tancarà els accessos a l’escola que donen a aquest carrer durant tot el dia.

La direcció de l’escola preveu que la circulació de vehicles pels carrers adjacents sigui molt complicada i per això recomana a la comunitat del col·legi que hi vagi a peu i eviti la plaça de la Bonanova. Finalment, indica que alumnes, famílies i personal hauran d’accedir a l’escola a peu pel passeig de la Bonanova, 8, o pel carrer d’Horaci.