Quatre homes han entrat a robar, cap a les tres de la matinada d’aquest dilluns, al restaurant Capricho Gallego, situat al número 8 de la plaça d’Isop, al barri de la Teixonera. Un dels veïns del bloc de pisos de davant ha enregistrat unes imatges en què es veu com surten de l’interior del local a través d’un forat que han fet a la persiana. Els homes, que porten guants de làtex, parlen en un idioma estranger i, quan es dispara l’alarma, fugen corrent del lloc dels fets, mentre alguns veïns els increpen.

El vídeo s’ha difós a través del WhatsApp i de les xarxes socials. L’objectiu dels veïns i del propietari del restaurant és que això permeti la identificació dels lladres. Tres d’ells porten una caputxa que els tapa la cara, però, en canvi, n’hi ha un que només porta una gorra i se’l pot veure amb força claredat.

Segons ha explicat l’amo del local a betevé, els assaltants han destrossat les màquines escurabutxaques i se n’han endut aproximadament uns 3.000 euros. També han fet destrosses a la persiana i han trencat una porta i diversos vidres, que ja s’estan recanviant. Els Mossos estan investigant els fets.

Es dona la circumstància que fa tot just un any el mateix restaurant ja va ser objecte de dos robatoris simultanis i molt similars.

Els veïns de la zona estan preocupats perquè asseguren que, en els darrers dies, han tingut notícies d’altres robatoris en pisos de la mateixa zona i tenen por que es tracti d’una onada de furts.