robatori moto

Un vídeo difós a Twitter mostra el presumpte robatori d’una moto aparcada al carrer del Rosselló, a la confluència amb Comte d’Urgell, a la Nova Esquerra de l’Eixample, suposadament aquest diumenge a les vuit del vespre. A les imatges es pot veure com la moto es troba a l’interior d’una furgoneta blanca aparcada a la calçada amb els llums d’emergència posats. La persona que ha fet circular el vídeo assegura que, un cop carregada, la furgoneta es va emportar la moto.

També afirma que la policia ja ha estat alertada del cas. Els Mossos d’Esquadra, però, han explicat a betevé que fins aquest dilluns al matí no tenien cap denúncia per robatori d’aquesta moto, la matrícula de la qual es veu a les imatges.

Altres víctimes de robatoris relaten casos similars

El vídeo del suposat robatori ha aixecat un gran enrenou a Twitter, on diversos usuaris d’aquesta xarxa asseguren que ells també han estat víctimes del robatori de la seva moto amb el mateix sistema de la furgoneta. Els comentaris relaten casos similars en punts molt dispars de la ciutat, com l’avinguda Diagonal, la travessera de les Corts o la Sagrada Família, entre d’altres.

Desmantellen un taller clandestí a Tarragona on es manipulaven motos robades a Barcelona
Els Mossos han detingut un home de 32 anys i han localitzat peces i documentació de gairebé una vintena de motocicletes

Altres comentaris posen en dubte que es tracti d’un robatori perquè la moto té una matrícula força antiga. Davant d’això, però, alguns tuitaires asseguren que aquest tipus de vehicles es roben per vendre’n després les peces.