Taller clandestí motos robades

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns a la província de Tarragona un home de 32 anys, com a presumpte autor de dos robatoris o furts de vehicles. La investigació es va iniciar fa unes setmanes arran d’informacions que assenyalaven l’existència d’un local habilitat com a taller de motocicletes que podrien ser sostretes, a la població de Creixell, a Tarragona.

Les motos, sostretes a Barcelona

En arribar al local, els Mossos van trobar un home manipulant motocicletes i un gran nombre de peces i parts de motos desmuntades. Van fer comprovacions amb els números de bastidors de dos vehicles que no es trobaven en procés de desmuntatge. Les dues motos constaven com a sostretes durant les darreres setmanes a la ciutat de Barcelona.

Antecedents per sostracció de motocicletes

Els agents van detenir l’home, que tenia antecedents policials, precisament per sostracció de motocicletes. Els investigadors van sol·licitar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell autorització per fer una entrada i perquisició. En el lapse de temps entre la detenció i l’entrada judicial, va aparèixer estacionada davant del taller clandestí una tercera motocicleta que es va comprovar que havia estat sostreta diumenge passat a Barcelona.

Gairebé una vintena de motos robades

L’entrada al local va poder acreditar que al magatzem hi havia indicis d’una dotzena de motocicletes sostretes, xifra que podria ascendir a les 18, ja que també es van trobar sis xassís i motors amb el número de bastidor manipulats. Aquests estan sent analitzats per determinar la seva procedència.

El detingut va passar dimecres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.