Fan els últims canvis en la distribució de taules per al sopar de la nit de Cap d'Any. D'aquí a unes hores un centenar de comensals degustaran un sopar de gala amb sis plats diferents i, evidentment, també raïm. EUGENI CORTÉS, Xef executiu de l'Hotel Meridien "Hem tractat de fer un menú equilibrat, i que porti productes de qualitat com pot ser el foie gras o el llobarro o el filet... i combinar-los de manera creativa per fer un menú maco per a aquestes dates." "El llobarro i el filet no deixen de ser productes tradicionals i estan combinats amb nyoquis o un puré de castanya, que fan una combinació més creativa." I després de les campanades, aquest hotel de luxe convertirà una de les seves sales en una discoteca. Aquest matí l'espai encara no s'havia transformat, però ja s'hi ha pogut veure el que ha de donar forma a la pista de ball. Una altra opció menys tradicional, però també luxosa és la del restaurant Murmuri, que oferirà una nit de Cap d'Any conjuntament amb el Bar Marfil. El menú aquí serà a còpia de plats mediterranis i cuina asiàtica. MARIA CONTRERAS, directora general de l'Hotel Murmuri "Tenim unes 67, 68 reserves confirmades. És un mix de clients de l'hotel i gent de Barcelona, d'un públic local que repeteix cada any, tenim una clientela habitual que vol compartir la nit de Cap d'Any amb nosaltres." Aquest migdia a la cuina ja s'hi ha pogut veure gent treballant per cuinar els plats que serviran avui, com aquest moll amb remolatxa i amanida de tomàquet i percebes. I a la barra de bar també es preparen per a una nit que, almenys aquí, s'allargarà fins a les 4 de la matinada.