Vuit línies i 139 estacions de la xarxa de metro estaran obertes durant 43 hores sense interrupció: tota la nit de Cap d’any i fins diumenge a la mitjanit.

Pel que fa als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, durant tota la nit funcionarà el servei de trens les línies S2 i S1 cap a Sabadell i Terrassa; a més, circularà un tren cada 20 minuts en direcció a Reina Elisenda i Avinguda del Tibidabo, així com en direcció a Molí Nou Ciutat Cooperativa; pel que fa al Funicular de Vallvidrera estarà en funcionament tota la nit, cada 10 minuts.

Restriccions al centre de BCN

La plaça de Catalunya és un centre neuràlgic de les celebracions de la nit de Cap d’Any. Com cada any, l’Ajuntament de Barcelona ha preparat un dispositiu especial en què els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana controlaran els accessos a l’espai i es reforçarà el servei de neteja.

Per aquesta raó, els accessos al metro de la plaça per la banda de mar restaran tancats des d’aquest dissabte a les 21.45h i fins que acabin les celebracions. Així mateix, es desviaran les línies d’autobús que hi tenen parada (9, 14, 16, 17, 24, 41, 42, 55, 58, 59, 91 i 141) des de dissabte a partir de les 20.30 h del dissabte 31.