jordi turull

(EFE) El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, va patir un robatori divendres passat a la nit a la Festa Major de Sants. Un lladre li va rebentar un vidre del cotxe i va robar una motxilla amagada sota el seient. Segons ha publicat ‘La Vanguardia’, Turull havia anat a sopar al barri de Sants, amb companys de la seva formació i, en tornar, es va trobar que li havien rebentat el vidre petit de la porta del copilot per després forçar la porta.

El lladre es va emportar una motxilla amb documentació de partit no rellevant, medicaments i unes llibretes amb notes personals importants per a ell i, encara que l’autor li va regirar el cotxe, no es va interessar per altres objectes. L’exconseller de JxCat ha interposat una denúncia a la comissaria de la plaça Espanya de Barcelona dels Mossos d’Esquadra.

Més robatoris en l’interior de cotxes

Enguany hi ha hagut un increment de robatoris a l’interior de vehicles, sobretot estacionats en pàrquings de pagament. Entre el mes de gener i l’agost, Mossos i Guàrdia Urbana han detingut 400 persones relacionades amb aquest tipus de delicte. Dels arrestats, 140 actuaven en aparcaments de pagament, mentre que la resta ho feia al carrer o en altres espais.