Reparen grades CEM Fort Pienc

La brigada de manteniment del districte de l’Eixample ultima una reparació d’urgència de les grades de les pistes esportives del CEM Fort Pienc, al pont de Marina, després que el mes de desembre passat un usuari va denunciar que havia caigut a causa del mal estat en què es trobaven les grades.

La intervenció en el tram més malmès acabarà aquesta setmana, tot i que la reparació seguirà fins a completar tota la grada i deixar-la sense cap trencament ni ferros visibles. Una part dels seients s’ha mantingut accessible en tot moment perquè l’activitat esportiva que es fa en aquestes pistes pugui tenir públic. Jesús Martin, director del CEM Fort Pienc, entitat que gestiona les pistes, afirma que l’accés a la secció de grades és segur.

La reparació evitarà que quedin ferros a l’aire lliure

Reforma integral prevista per a finals d’any

L’Ajuntament treballa perquè a finals d’any puguin començar les obres per fer una intervenció integral a les grades. La intervenció preveu per canviar els materials dels seients per evitar-hi l’entrada d’aigua i la corrosió del ferro que hi ha a l’interior. Aquests treballs, segons el consistori, garantiran una vida més llarga a les grades.

Pendent encara d’ultimar el projecte i fer les cales per decidir l’actuació a fer, s’estima que pugui tenir un cost aproximat de 90.000 euros.

Tant l’actuació d’urgència com la integral es faran per trams