rellotge luxe
Foto: @nooryounis

El grup de rellotgers dels Mossos d’Esquadra quantifiquen en 45.000 euros i no en 800.000 el rellotge de gamma alta robat aquest dijous a Barcelona, tal com ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar betevé. Un turista va denunciar el robatori del seu rellotge al centre de Barcelona i va declarar que tenia un valor de 800.000 euros. El grup de rellotgers del cos policial han investigat el número de sèrie de l’objecte i han determinat que pertany a una sèrie exclusiva de cinc rellotges de la marca de luxe Hublot. Concretament és el número 3 i el seu preu de mercat és de 45.000 euros.

Robatori amb estrebada, però no intimidació

La informació de la denúncia sobre com es va produir l’extracció del rellotge tampoc no és precisa. Segons han pogut comprovar els Mossos gràcies a les càmeres de seguretat d’un hotel, el robatori va ser una estrebada, que es qualifica com un robatori violent. En cap cas, però, va ser un robatori amb intimidació amb navalles, tal com va declarar la víctima.

La investigació continua

Els Mossos d’Esquadra continuen la investigació policial, ja que els fets relatats per la víctima en la declaració de la denúncia no s’ajusten a la realitat.