Aquest dimecres al matí, els Mossos d’Esquadra han anat a un dels establiments de Rabat, situat al número 59 del passeig de Gràcia de Barcelona, i el mateix jutge ha estat present durant el registre. L’escorcoll s’emmarca en una investigació judicial sobre un grup de narcotraficants que, a través d’un confident policial, han teixit presumptament una xarxa de favors amb policies i funcionaris de presons, tots ells investigats.

A través d’un comunicat, la joieria Rabat ha volgut deixar clar que està al marge de la investigació, que no té res a veure amb el procés judicial i que queda a disposició de les autoritats per a tot el que necessitin.

El text indica que la joieria va ser requerida pel jutjat per “acreditar diverses operacions realitzades fa anys” i que la resposta de Rabat ha estat aportar totes les dades possibles per contrastar la informació. Davant l’expectació generada durant l’escorcoll, el propietari de la joieria ha donat explicacions als mitjans. Ha precisat que es tracta d’una investigació judicial sobre la compra de peces (ben o mal fetes) no per part de la joieria, sinó per part del client.