En declaracions a Barcelona FM, Recasens ha parlat sobre l’audiència pública sobre turisme que es farà el 24 de febrer a la Biblioteca Jaume Fuster de Gràcia. Segons la tinenta d’alcalde, tot i que sigui poc conegut el mecanisme de l’audiència pública, està regulat i s’aplica cada any en la presentació dels pressupostos. Ha convidat els ciutadans a participar-hi i ha explicat com serà la sessió: “Hi haurà una primera intervenció del govern, després els ciutadans prendran la paraula i el govern contestarà.” Les aportacions que facin els veïns “haurien de ser tingudes en compte pel proper govern”.

Sobre si s’esperen retrets pel conflicte del turisme a la Barceloneta, la tinenta d’alcalde ha dit que  “no hi haurà cap problema sempre que es faci de forma ordenada i pacífica”. Assegura que les imatges de turisme incívic del darrer estiu també la van molestar:“No és una imatge que ens agradi veure, però aquest no és el nostre model de turisme.” Assegura que el model de turisme barceloní és “de molta qualitat”, repartit a parts iguals entre el turisme de vacances i el de convencions. “Barcelona no acull turisme incívic”, ha dit.

La tinenta d’alcalde ha defensat la gestió que el govern municipal ha fet en el camp del turisme, “un fenomen que no és nou”, i ha posat com a exemple la regulació dels autocars turístics a la zona de la Sagrada Família i la via Laietana.