El Primavera Sound gaudeix, a partir d’aquest dijous, d’una “finestra de bon temps”. La probabilitat de pluja sobtada disminueix clarament  entre dijous i dissabte a darrera hora. Caldrà protegir-se del sol ja que l’índex UVI és molt alt aquests dies a Barcelona. El sol pica tant com al  juliol.

Dijous, 31 de maig, vindrà marcat per les grans clarianes, tot i la visió de nuvolades potents cap al nord de la regió metropolitana a partir del migdia. Els xàfecs afectaran a la tarda alguns sectors del prelitoral, però no arribaran a la ciutat de Barcelona. La temperatura màxima s’enfilarà fins als 24 graus al centre del dia a prop de la façana marítima de la ciutat i la xafogor serà marcada.

Divendres, 1 de juny, tornarà ser una jornada estable a Barcelona. De matinada el termòmetre no davallarà més enllà de la marca dels 18 ºC al recinte del Fòrum i al migdia tornarà a fregar la marca dels 24 o 25 graus. El sol tornarà a ser l’actor principal del temps, malgrat que es combinarà amb alguns núvols baixos costaners o fins i tot amb alguna boirina. A la tarda tornaran a créixer nuvolades cap al prelitoral però no implicaran conseqüències a Barcelona i rodalia. Xafogor notable al migdia.

Dissabte, 2 de juny, serà un dia similar pel que fa al temps, per bé que augmentarà la presència de núvols prims sobretot a la tarda. Els núvols guanyaran presència a darrera hora. Humitat, xafogor i boirines a prop de la costa amb màximes a l’entorn dels 25 ºC i mínimes de 19-20 ºC de matinada.

Diumenge, 3 de juny, serà un dia complicat a causa del pas d’una borrasca en altura que accentuarà -notablement- la inestabilitat. Malgrat que encara és d’hora per concretar-ho, tot fa pensar que els xàfecs guanyaran presència a partir de mig matí i que entre el migdia i el vespre podrien descarregar amb forta intensitat i aniran acompanyats de tempesta. La temperatura recularà de forma clara i al migdia es mourà a l’entorn dels 22 graus.

A @btveltemps seguirem atentament l’evolució dels mapes del temps de les pròximes hores i dies per a la ciutat de Barcelona i el Primavera Sound.