infants bressol a la biblioteca

Ja s’han publicat algunes de les dates clau de la preinscripció de les escoles bressol municipals de Barcelona per al curs 2024-25. Tot seguit repassem el calendari perquè no et perdis cap pas d’aquest procés per inscriure els infants que tinguin més de quatre mesos el setembre del 2024.

Quan és la preinscripció de les escoles bressol?

La presentació de la sol·licitud es farà de manera telemàtica des del 3 i fins al 16 de maig del 2024, ambdós dies inclosos, i per mitjà del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Per a situacions excepcionals, les famílies que no puguin fer-ho en línia, es podran adreçar des del 3 de maig a l’escola triada en primera opció per telèfon o per correu electrònic per poder obtenir cita i fer la preinscripció presencial entre els dies 3 i 16 de maig del 2024, ambdós dies inclosos.

Quan són les portes obertes ?

Les jornades de portes obertes a les 105 escoles bressol municipals de la ciutat de Barcelona, tindran lloc entre dilluns, 8 d’abril, i el dijous 9 de maig, ambdós dies inclosos. Les sessions informatives es desenvoluparan de manera presencial, tot i que també s’oferiran algunes sessions en línia. Les dates i ubicacions de les sessions es poden consultar en aquest enllaç de l’Ajuntament de Barcelona.

Quines novetats hi ha a les escoles bressol?

L’Ajuntament de Barcelona preveu canvis a l’Escola Bressol Municipal Germanetes (l’Eixample) amb cinc grups amb horari complet (de 9 a 17 h) i també horari de tarda, de 15 a 19 h. Les famílies interessades en la franja de tarda, hauran de consultar el procediment de presentació de la sol·licitud al web de l’escola i el període de presentació serà del 3 al 16 de maig, ambdós dies inclosos.

Altres dates destacades de la preinscripció

  • Publicació de l’oferta de places: 2 de maig del 2024.
  • Període de presentació de sol·licituds telemàticament: del 3 al 16 de maig del 2024, ambdós inclosos.
  • Període de presentació de sol·licituds presencialment, sempre amb cita obtinguda posant-se en contacte amb l’escola triada com a primera opció: del 3 al 16 de maig del 2024, ambdós inclosos.

La resta de dates del calendari resten pendents de la publicació de la Resolució del Consorci d’Educació sobre la preinscripció i matrícula de l’alumnat per al curs 2024-2025 a les escoles bressol públiques i llars d’infants públiques de la ciutat de Barcelona.