Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per les pintades contra el jutge Pablo Llarena, el magistrat del Tribunal Suprem que instrueix la causa pel procés sobiranista. Les pintades són a la carretera de Vallvidrera, la via d’accés a l’Escola Judicial a Barcelona, institució que dirigeix l’esposa de Llarena, Gema Espinosa, i les ha denunciat a través de les xarxes l’Associació Professional de la Magistratura.

En les pintades a la calçada es pot llegir “Perill”, “Llarena”, “Prevaricador”, paraules acompanyades de diversos llaços grocs. L’Associació Professional de la Magistratura ha fet públiques les pintades a Twitter i ha interpel·lat directament l’alcaldessa, Ada Colau, a qui recriminen passivitat quan “els amants del color groc segueixen assenyalant jutges i embrutant el domini públic”.

Qui també ha reclamat netejar la calçada de la carretera de Vallvidrera a Colau ha estat el president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, que ha titllat de vergonyós que “l’alcaldessa no condemni aquestes i altres amenaces”.

Aquest divendres a la tarda els serveis municipals de neteja ja han netejat la calçada.