Parc infantil Can batlló

El nou parc infantil de Can Batlló del barri de la Bordeta, estrenat el 20 de maig, es prepara per tancar durant una setmana per col·locar-hi tendals que permetin fer ombra durant l’estiu. Els jocs infantils no estaran disponibles entre dilluns, 12 de juny, i el dilluns següent, el 19. Serà a partir de dimarts, 20, quan l’àrea de joc tornarà a estar disponible per a les famílies.

Aquest cap de setmana s’han vist cartells de l’Ajuntament de Barcelona informant del tancament de l’espai infantil. Amb l’estrena del parc, algunes famílies van criticar que els elements metàl·lics de la zona podrien provocar cremades en els infants a causa de l’exposició directa al sol. Davant d’això, la tinenta d’alcalde d’Urbanisme en funcions, Janet Sanz, va respondre que s’instal·larien tendals per fer-hi ombra.

S’aprofitaran els pilars de l’antiga nau

Tal com explica l’Ajuntament de Barcelona, l’estructura de pilars de l’antiga nau s’aprofitarà per penjar-ne els tendals.

parc infantil can batllo

Un dels tobogans més grossos de Barcelona

El parc té un dels tobogans més grossos de Barcelona, amb 11 metres. L’espai també disposa de gronxadors, llits elàstics, sorrals, balancins i altres elements lúdics.