La Júlia García, veïna de la Marina de Port, té discapacitat visual total i denuncia que constantment té dificultats per agafar el Bus del Barri 125. Segons García, els cotxes mal estacionats a la parada del carrer de l’Energia l’impedeixen accedir a l’autobús de manera autònoma. Com a conseqüència, ha d’esquivar vehicles i baixar la vorera fins a mig carrer. En alguns casos això suposa perdre l’autobús.

Demana una plataforma a la parada de bus

Fa mesos que aquesta queixa es va traslladar tant al districte de Sants-Montjuïc com a TMB, però de moment el problema no s’ha resolt. La Júlia assegura que la solució passaria per instal·lar una plataforma en aquesta parada. D’aquesta manera, diu, s’impediria que els cotxes hi aparquessin. Una intervenció que TMB ha assegurat a betevé que continua en estudi.

Els infractors diuen que aparquen només cinc minuts però si jo no puc agafar el bus, en perdo 45”
Julia García, usuària del bus 125

Les sancions als vehicles no resolen el problema

L’Ajuntament fa temps que es va comprometre a estudiar la situació i sobretot a prevenir que els automòbils continuessin aparcant en una zona reservada al Bus del Barri. La Guàrdia Urbana ha interposat sancions als vehicles mal estacionats. El veïnat assegura que les multes han fet millorar la problemàtica, però no l’han resolt.