Els veïns del Paral·lel que viuen a prop de la discoteca Brisas no poden més. Denuncien que la situació d’inseguretat i baralles és constant als entorns del local, on la matinada d’aquest dissabte s’ha fet una macrooperació policial amb un detingut i diverses armes blanques intervingudes. Per tot plegat, reclamen que es reforci la presència policial durant les nits d’oci en aquest establiment. Confien que si és permanent servirà per disminuir la inseguretat i el soroll les nits de festa.

Macrooperatiu policial a la discoteca Brisas del Paral·lel
Hi ha un detingut i diverses denúncies per tinença de drogues

Baralles i conflictes constants

Diverses persones del barri, quan betevé els ho ha consultat, descriuen “un ambient de baralles i conflictes” de matinada que es repeteix nit rere nit. Relaten que un dels moments conflictius és quan el local tanca i els assistents surten al carrer “fent soroll i discutint-se”. Un altre veí narra que “sempre hi ha problemes i baralles per la droga que hi ha dins”.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han fet una operació policial de gran abast aquest dissabte en què han detingut un jove a la discoteca Brisas del Paral·lel, el local on fa dues setmanes un home va morir apunyalat. L’arrestat tenia una ordre pendent de detenció. La policia ha irromput a la discoteca de matinada. Hi ha fet escorcolls i ha identificat i registrat clients i treballadors.