Les obres en horari nocturn al Camp Nou s’allargaran quatre setmanes més, fins al proper 4 de juny, segons han confirmat a betevé fonts municipals i veïnals, presents en una reunió de seguiment amb el Futbol Club Barcelona i el districte de les Corts aquest dimarts.

L’actual horari d’obres és de dilluns a divendres de 8 h fins a la mitjanit, i dissabtes, de 10 h fins a la mitjanit. Tot i això, a partir de les 20 h el club es compromet a no fer soroll ni generar massa il·luminació.

Els veïns han tingut, expliquen, molèsties puntuals de soroll en dues ocasions aquesta setmana, però els han satisfet les explicacions donades pel club, que els ha garantit que no tornarà a passar.

Les lectures de la pols en suspensió, pendents

Les mateixes fonts han detallat que els responsables de les obres estan estudiant com cobrir la trituradora de la pedrera del Miniestadi amb una lona, perquè cal veure quin és el sistema més efectiu per reduir l’impacte de la pols. Ni el club ni el districte han fet públiques encara les lectures sobre la pols en suspensió a la zona, una petició que fa mesos que fan els veïns afectats pels treballs de reciclatge de la runa del Camp Nou.