El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i la junta directiva han fet una visita a l’estat de les obres del nou Camp Nou. I el màxim mandatari blaugrana ha volgut enviar un missatge clar als socis i sòcies i aficionats i aficionades del Barça. Laporta ha afirmat que “va molt bé, tot va segons el que està previst”.

Laporta i com avancen les obres del nou Camp Nou

Aquesta és la tercera visita de la junta directiva a la remodelació de l’estadi i el president ha volgut destacar dos punts en els quals s’està avançant i treballant en aquests moments. Joan Laporta ha destacat que s’estan “aixecant els fonaments de la tercera graderia. A més, a la primera i a la segona graderia ja s’està en el camí de posar les cadires, també s’està posant a nivell tot el terreny. Tot marxa a un bon ritme”.

El president blaugrana ha assegurat que “aviat ho podrem posar a disposició dels socis. És molt emotiu perquè farà que el Barça tingui el millor estadi del món. Un estadi únic”. Laporta ha explicat que, quan es torni a l’estadi, la data pot ser el 15 de desembre, “tornarem amb dues graderies renovades i amb capacitat per a 60.000 espectadors, més o menys. Això és històric i com a president estic orgullós de com s’està treballant i és un missatge positiu adreçada als socis i sòcies del Barça i aficionats que ben aviat podran disposar de l’Spotify Camp Nou”.