Els veïns asseguren que els totxos van caure des de l’edifici en obres al voltant de les dues de la matinada de l’1 de desembre i que, tot i haver passat ja una setmana, encara no s’ha fet res per resoldre la incidència. Per això, tothom qui es passegi al voltant de la cantonada del carrer Sicília amb Còrsega pot veure encara l’estat en què va quedar el cotxe accidentat així com diversos maons a terra. 

Segons els propietaris del cotxe la Guàrdia Urbana els va avisar de matinada i es van assabentar que havia caigut des de la cinquena planta de l’hotel un mur de contenció sobre el seu cotxe. Asseguren que la constructora de l’hotel, Acsa Obras e Infraestructuras- SORIGUÉ, va  cobrir amb un plàstic negre el cotxe, i afirma que està esperant que l’Ajuntament els entregui  un informe sobre els fets.

Des de la CUP Capgirem Barcelona han denunciat l’accident, i també han alertat que hauria pogut tenir conseqüències molt més greus si en el moment de l’enfonsament hagués passat alguna persona per sota de l’edifici. Per això consideren que s’està posant en risc la seguretat dels veïns.

La construcció d’aquest hotel ha estat polèmica des del seu inici, ja que diverses associacions veïnals van oposar-se al projecte perquè volien que a l’antiga seu de Henkel s’hi construís un equipament hoteler. Tot i que en un primer moment semblava que la moratòria hotelera podria aturar el projecte, aquest finalment va tirar endavant pel silenci administratiu. Està previst que el 2018 s’estreni aquest hotel, propietat de Javier Faus, situat al carrer Còrsega, 480.