La campanya tracta sobre temes que afecten la convivència del dia a dia al barri com la neteja dels carrers, el respecte entre els veïns, la convivència i el bon ús de l’espai públic, la reducció de la contaminació acústica i del soroll, recollir els excrements dels gossos o evitar el consum de begudes alcohòliques al carrer.

Una de les principals característiques de la campanya és que són els propis veïns del barri els que han cedit la seva imatge per il·lustrar els diferents suports gràfics. La iniciativa també destaca per ser multilingüe, on tots els materials com els tríptics, els cartells, les banderoles, entre d’altres, s’han fet en català, castellà, àrab i urdú. D’aquesta manera, es vol potenciar l’associacionisme per millorar la convivència i el grau d’implicació amb el barri.

A més, des del moment de la posada en marxa de la campanya es comença a treballar perquè durant tot l’any es duguin a terme activitats paral·leles per reflexionar sobre aquestes temàtiques. La primera està prevista per al proper 30 de maig a les 19.30 h amb una xerrada al Centre Cívic Trinitat Vella del professor universitari Xavier Pastor sobre el civisme al barri.