LLUÍS FARRÉ, portaveu de LGBT Amnistia Internacional Catalunya "Són els adolescents que pateixen el bulling homòfob a les escoles. Ens preocupa perquè aquí es donen massa casos però queden tots camuflats dins el que és l'agressivitat dins les institucions escolars."

Durant la “performance” 5 actors han fet un recorregut pel parc. Cadascun simbolitzava una problemàtica relacionada amb l’homofòbia: la pena de mort que, en alguns països com Iran o Iemen, s’aplica a les persones que tenen relacions homosexuals, les condemnes a cadena perpètua que pateixen els homosexuals a països com Camerún o Nigèria, el problema de la transfòbia contra els transexuals, les violacions correctives que pateixen dones lesbianes a alguns països africans i els problema del “bullying” homòfob que viuen molts adolescents a les escoles d’arreu del món.

Plataforma de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals de Catalunya

Aquest divendres s’ha presentat  la nova plataforma d’entitats de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals de Catalunya integrada per 17 entitats que uneixen esforços per assolir objectius comuns del col·lectiu. Demanen, sobretot, una llei contra l’homofòbia i la transfòbia.