La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van desmantellar dilluns una plantació de marihuana al barri del Besòs i el Maresme, al districte de Sant Martí. Tot va començar a les 22 hores quan uns urbans de paisà van observar que un individu carregava maletes a un vehicle aparcat al carrer de Pere Oller. Ho feia nerviós, amb presses, i això els va fer sospitar. Va ser llavors que s’hi van acostar, es van identificar com a policies i van poder comprovar que dins de les maletes hi havia marihuana.

187 quilos de marihuana intervinguts

Un cop feta la descoberta —i preveient que a dins del domicili hi podria haver més droga— van demanar una autorització judicial per accedir al pis. L’entrada la van fer conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, i a dins s’hi van trobar una plantació amb 166 plantes de marihuana. En total es van decomissar 18,6 quilos d’aquesta droga, a banda d’altres estupefaents com haixix, èxtasi o metamfetamines. També s’hi van trobar 4.700 € en efectiu i material per mantenir la plantació.

Arran dels fets una persona va ser detinguda per un delicte contra la salut pública. Hi ha la circumstància que, a més, també es va detectar frau elèctric.