(ACN/Redacció) Els Mossos d’Esquadra han detingut els presumptes autors de l’apunyalament a dos vigilants de seguretat d’un local d’oci nocturn de Sarrià – Sant Gervasi. Ho ha avançat el diari ‘Ara’ i ho han confirmat fonts policials a betevé i a l’ACN. Els fets van tenir lloc durant les Festes de la Mercè 2023, en concret, la matinada del 25 de setembre.

L’agressió es va produir després que els vigilants del local van fer fora de l’establiment els tres individus. Com a resposta, ells els van agredir amb una arma blanca i els van provocar ferides greus, que van requerir l’ingrés hospitalari. Tot i això, no es va témer per la seva vida.

Els detinguts estaven vinculats als Casuals

Segons publica l”Ara’, els tres arrestats estan vinculats als Casuals, el grup criminal que va néixer dels Boixos Nois. Després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs i tenen prohibit acostar-se a menys d’un quilòmetre de la discoteca. Tots tres tenen entre 20 i 25 anys, segons el rotatiu.

A banda d’aquests apunyalaments, durant les Festes de la Mercè es van produir altres baralles amb armes blanques. De fet, sis persones van ser apunyalades als carrers del Bogatell i el Poblenou la segona nit de la festa major.